onsdag 2 januari 2013

Caesar Lures 2012

Ja då var det dags för den årliga summeringen...
2012 har varit ett istort sett bra år, på + sidan ligger:

Karma12: Att det som från början startade som ett litet hobby projekt för 4 år sedan , drog in nästan 25000 kr till Unicef. Grymt roligt!

Press: Några av mina beten har fått syna insidan av blädderpress samt lite webbtidningar, intervjun på fiskenyheter var oxå skoj.

Betestillverkningen: Har gått finemang, tycker själv att jag utvecklas för varje batch och jag får många fina mail från kunder som uppskattar dem.

Nya vänner: När man pysslar med denna hobby så lär man känna massa nya bekanta vilket e riktigt skoj.

Nya beten: Har just tagit fram en större variant av Mcmanus tail som kommer finnas i 2 utföranden, en med big-game goobertail samt en med paddel, har funkat finemang på testfiske och kommer att börja säljas under 2013.
Novembergäddan vinsten:
Tävlingen Novembergäddan(som anordnas av fiskesnack) kneps av R.Kullmer som tog en fin gädda på 117cm. Gäddan togs på en Caesar tail.


På - sidan ligger:

* Mitt eget fiske, fiskat ganska lite, kanske inte så konstigt med tanke på att jag har 2 småttinger. har ivf haft ok mängdfiske och några st över 95cm men inte en enda över, det ska det bli ändring på under detta år!


Så nu till Tävlingsvinnarna:

Längsta och tyngsta gädda:

Grattis till R.Kullmer som knep båda med denna fina dam på 117cm och 10+.

2 valfria beten vinner du.
Flest inskickade bilder:

Grattis till Roger karlsson som skickade in 50+ bilder :)

1 valfritt bete belönas du med.

Bloggföljaren:

Grattis till Bullarn som vinner ett valfritt bete!

Nog ältat om 2012, 2013 kommer bli ett underbart år med massa stora fiskar, nya beten, roliga tävlingar, nya filmer och massa annat skoj.

Skitfiske// MickeInga kommentarer: