onsdag 19 december 2012

Tips & Framtid

Hej Hej hallå bloggläsare!

Här kommer ett diverse inlägg om lite gott & blandat.

Samtidigt som det är tråkigt så är det ganska skönt att allt med Karma12 är slut för detta året, är ganska mkt jobb med projektet men jag får mkt energi av alla snälla kommentarer från folk.
Har redan nu massa nya idér inför Karma13 (om det nu blir ngt nästa år). För jag kommer enbart att köra projektet om tid/lust finns att utveckla projektet år för år. Som det ser ut nu så ser det ljust ut.
Slutpratat om Karma12 för ett tag framöver.


Måste tipsa om att gå in på min kära vän Klas aka "ThePikeFather"s blogg. Där hittar man massa skoj och matnyttigt inom fiskeri.
Läs gärna intervjuverna som fisheco samt fiskenyheter har gjort med han.

http://fiskenyheter.se/artikel/8-snabba-till-thepikefather.html

http://www.fisheco.se/blogg/sussissymfoni/2012/12/18/tpf/

Eller varför inte läsa ett av mina favorit inlägg från Mannen i fråga:


http://thepikefather.wordpress.com/2012/12/13/dagens-fiskehattar-1312-12/Slog på tv:n för några dagar sen och hamnade på tv4-sport och fiskeprogrammet fina fisken.
Jag e inte så mkt för fiskeprogramm på tv då jag oftast tycker att dem e rätt B, men inte detta, Johan Ruhe har verkligen lyckats med denna produktion.
Så in på http://www.kanalgratis.se/ och leta fram tid och plats så att ni inte missar dem följande programmen.Nu ska jag ner i verkstaden och lacka lite beten, har ett 10 tal som just är färdigmålade.

Simma lugnt// micke

Inga kommentarer: